Om oss

Tannlegesønnene Marcus og Christian Nordvall fra Falkenberg, Sverige startet Unident i 1992. I dag er vi over 200 dedikerte medarbeidere som sammen driver vår virksomhet i hele Skandinavia. Ved å lytte til deg som er kunde hos oss, sørger vi for å virkeliggjøre vår forretningsidé:

 

”Med engasjerte medarbeidere, bransjens beste kundebehandling og et bredt produktutvalg skal tannpleien bli inspirert til å velge oss som samarbeidspartner.”


Nå tilbyr vi også utstyr og oppbygging av klinikker. Som kunde kan vi hjelpe deg med alt fra å bygge klinikken til å levere og installere alt du trenger for å ha en fungerende praksis. Vi utfører naturligvis service og support som gjør at du som kliniker kan føle deg trygg.  


Unident har vært og er markedsledende i Sverige innen digital røntgen. Vi er forhandlere av Schick-sensorene fra Sirona Dental Inc- (tidligere Schick Technologies, USA) - verdens største produsent av digitale røntgensystemer med over 50 % av verdensmarkedet.


Unident holder for tiden på å utvide produkttilbudet på forbrukssiden. Det kommer nye produkter nesten daglig, og det meste er tilgjengelig i vår nettbutikk 24 timer i døgnet. Der finner du også all aktuell informasjon om produktene. Hvis du savner noe, er du mer enn velkommen til å kontakte vår imøtekommende kundetjeneste, som bistår deg på beste måte.

Kontakt oss

 


Telefon: 33 03 57 70
E-post: support@unident.no

 

Kontakt oss.

Send oss melding